O NAMA

Dozvolite nam da vam u nekoliko rečenica predstavimo Ringeraja bend. Ringeraja bend je bend sa dugogodišnjom tradicijom kvalitetnog i originalnog izvođača svih muzičkih žanrova kao što su narodna, pop i rok muzika, zabavna, strani hitovi kako stari tako i novi...

Kroz vreme, Bend se specijalizovao za sviranje i zabavljanje na svadbama, banketima, raznim svečanostima i klubovima koji prepoznaju ovakve muzički žanrove.

Ringeraja Bend čini šest članova koji ne samo da su vrhunski muzičari nego i odlični zabavljači koji će Vaš dan učiniti da ga pamtite dugo i prepričavate vašim prijateljima.

ČLANOVI BENDA SU:

NEBOJŠA ŠVRAKA

Vokal i klavijaturista-osnivač i menadžer benda, koji je sarađivao sa dosta estradnih imena...Njegova energija će Vas prosto oduvati i učiniti da Vaše veče bude nezaboravno.

FILIP SMILJANIĆ

Ritam i solo gitara-svojim stilom, zvukom i pozitivnom energijom će Vas oduševiti, takođe poseduje izuzetnu kolekciju vrhunskih gitara i još po nešto.

BOJANA ŠAROVIĆ

Vokal-naša prelepa dama, sa veoma uspešnim plasmanom na takmičenju "Zvezde Granda" koja će svojim stasom, glasom, šarmom i vrhunskim izvođenjem učiniti da Vaš dan zaista bude jedinstven.

IGOR TERZIJA

Vokal-fantastičan momak koga ne treba posebno predstavljati. Publici je poznat kako na "domaćem terenu" tako i u širem regionu. Proslavio se kao učesnik prestižnog takmičenja "Prvi glas Srbije". Zauzeo je visoko drugo mesto. Peva sve muzičke žanrove, odiše šarmom, pozitivnom energijom i zavidnim pevačkim iskustvom koje nesebično pokazuje na svim našim nastupima.

ZORAN ZAGA

Ozbiljan i iskusan muzičar koji je dugo godina bio u standardnim postavama bendova koji su pratili Željka Samardžića, Goce Tržan.

VLADIMIR CVJETIČANIN-CVET

Jedan od najboljih bubnjara na našim prostorima, Kepina škola. Ukratko, čovek koji je zadužen da Vas "podigne" iz stolice. Vladimir je naša "ritam mašina".

Ukratko, Bend raspolaže sa opremom najnovije generacije, širokim repertoarom i pozitivnom energijom kao glavnim začinom za uspeh i za Vaš jedinstveni dan.

NE OKLEVAJTE, VEĆ NAS POZOVITE!

skrol na gore

Nebojša Švraka
 +38164 11 33 832